Array
(
    [http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400,600,700] => all
    [http://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto+Condensed] => all
    [http://urbanbaby.pl/themes/sns_trella/cache/v_560506_23d5c09859c86cbcf586ae42ffdd819e_all.css] => all
)
1
Koszyk Razem: 0,00 zł

Masz 0 produkty w koszyku

Nie masz żadnych produktów w koszyku

Produkt został dodany do koszyka

Ilość
Razem

Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 pozycja w koszyku.

Razem produktów (brutto)
Kontynuuj zakupy Przejdź do kasy
Polityka prywatności

§ 1
POSTANOWIENIA OGÓLNE

Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem sklepu www.urbanbaby.pl jest P.H.U. "Asmir" Joanna Rak-Kulasiewicz, ul. Szczecińska 18/32, 84-230 Rumia, zwany dalej “Administratorem”.

§ 2
CEL I ZAKRES ZBIERANIA DANYCH

Dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji zakupów w naszym sklepie internetowym oraz marketingu bezpośredniego dotyczącego sprzedawanych przez Urban Baby produktów. Dane w tych celach przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b), c) i f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Po wyrażeniu odrębnej zgody, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO dane mogą być przetwarzane również w celu przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną – odpowiednio w związku z art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.
W przypadku konieczności dostarczenia zamówienia dane osobowe mogą być udostępniane operatorom pocztowym lub przewoźnikom wyłącznie w celu dostarczenia zamówienia. Dane osobowe przetwarzane w celach związanych z realizacją zakupów będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji zakupów i zamówienia, po czym dane podlegające archiwizacji będą przechowywane przez okres właściwy dla przedawnienia roszczeń, tj. 10 lat. Dane osobowe przetwarzane w celach marketingowych objętych oświadczeniem zgody będą przetwarzane do czasu odwołania zgody.
Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak podanie oznaczonych danych osobowych jest warunkiem złożenia zamówienia, natomiast konsekwencją ich niepodania będzie brak możliwości zamówienia produktów w naszym sklepie.

§ 3
PRAWO KONTROLI, DOSTĘPU DO TREŚCI WŁASNYCH DANYCH ORAZ ICH POPRAWIANIA

Osoba, której dane dotyczą, ma prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
W celu realizacji uprawnień, o których mowa w punkcie 1 można wysłać stosowną wiadomość na adres: sklep@urbanbaby.pl

§ 4
POSTANOWIENIA KOŃCOWE

Administrator stosuje niezbędne środki techniczne i organizacyjne, które zapewniają ochronę przetwarzanych danych osobowych odpowiednią do zagrożeń oraz kategorii danych objętych ochroną, a w szczególności zabezpiecza dane przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, zabraniem przez osobę nieuprawnioną, przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem bądź zniszczeniem.
Usługodawca udostępnia odpowiednie środki techniczne zapobiegające pozyskiwaniu i modyfikowaniu przez osoby nieuprawnione danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną.

W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką prywatności stosuje się odpowiednio postanowienia Regulaminu Sklepu www.urbanbaby.pl, przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) oraz inne właściwe przepisy prawa polskiego.

Postanowienia niniejszej Polityki Prywatności wchodzą w życie z dniem 24 maja 2018 roku.


Proszę czekać...